VANTAAN LAULUT -BIISINTEKOKILPAILU

Vantaan Näyttämö järjestää sävellys- ja sanoituskilpailun Vantaan kaupungin 50 -juhlavuoden kunniaksi. Kilpailuun osallistuvista kappaleista valitaan 8 - 10 esitettäväksi konsertissa, joka samalla juhlistaa Vantaan Näyttämön 50 -vuotista olemassaoloa.

Anna luovuutesi kukoistaa ja tee biisi, jossa teemana on jokin Vantaan suuralueista: Aviapolis, Hakunila, Kivistö, Koivukylä, Korso, Myyrmäki, Tikkurila. Tiedustelut ja valmiit kappaleet lähetetään osoitteeseen vantaa50@gmail.com

VANTAA 50 SÄVELLYS- JA SANOITUSKILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Vantaan näyttämö järjestää avoimen sävellys- ja sanoituskilpailun. Laulujen tyylilaji on vapaa. Laulujen aiheiden tulee liittyä johonkin Vantaan ydinalueeseen. Alueet ovat Myyrmäki, Kivistö, Aviapolis, Tikkurila, Koivukylä, Korso ja Hakunila

2. Laulun sanoituksen kieli voi olla mikä tahansa. Muun kuin suomenkielisen laulun sanoituksesta tulee toimittaa raakakäännös yhdessä muun kilpailumateriaalin kanssa.

3. Kilpailu on kaikille avoin. Tuomaristo ei voi osallistua kilpailuun.

4. Sävellysten ja sanoitusten tulee olla ennen julkaisemattomia. Niitä ei myöskään saa esittää julkisesti eikä julkaista netissä ennen 20.5.2024

5. Säveltäjä ja sanoittaja voivat osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella kappaleella.

6. Laulun enimmäiskesto on neljä (4) minuuttia.

7. Esiraati valitsee finaaliin kymmenen (10) laulua. Finaalikonsertit ovat Vantaan näyttämöllä 18. ja 19.5.24 klo 16.

8. Palkinnot: 1. sija 1000 €

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

1. Lähetä kilpailukappale osoitteeseen vantaa50(at)gmail.com. Laita laulun nimi viestin otsikoksi. Kirjoita viestiin kaikkien laulun tekijöiden nimet ja omat yhteystietosi.
Lähetä liitetiedostoina
- kilpailukappale (mp3)
- sanoitus (pdf)

Tekstiliitteessä tai mp3-tiedostossa ei saa näkyä tekijätietoja. Voit olla tekijänä mukana maksimissaan kolmella kilpailukappaleella.
2. Huom. ei nuotteja, ei nimimerkkejä eikä muutakaan ylimääräistä lähetykseen.

3. Kilpailukappaleiden on oltava perillä 31.03.2024 klo 16 mennessä.

FINAALIKONSERTTI

Finaalikonsertti järjestetään Vantaan Näyttämön (Oraskuja 1, Vantaa) ylisillä kahdessa finaalikonsertissa 18. ja 19.5.2024 klo 16. Finalistit voivat esittää kappaleensa itse. Tapahtumassa on paikalla myös talon pianisti ja laulaja. Taustanauhojen käytöstä tulee neuvotella järjestäjän kanssa.

Esiraati valitsee finaaliin kymmenen (10) laulua. Finaalikappaleet julkistetaan 22.04.2024. Finalisteihin otetaan yhteyttä sitä ennen. Kilpailukappaleista ei anneta palautetta. Valintakriteerejä ei perustella.

Esiraatiin ja tuomaristoon kuuluu Tuija Rantalainen (pj), Marjut Haimila (Vantaan näyttämön edustaja) sekä yksi Vantaan kaupungin edustaja.

LISÄTIEDOT
vantaa50(at)
gmail.com